In deze nieuwsbrief:

  • Start 2024
  • Dagelijks fruit
  • Dubbel zeskamp (kerstvakantie)

Start 2024

We zijn weer van start gegaan. Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie gehad en er weer zin in. We verwelkomen Juf Nancy in groep 1/2a en Juf Salma die ons als onderwijsassistente zal ondersteunen.

In de volgende nieuwsbrief stellen zij zich voor.

Weer naar school gaan betekent ook op tijd starten. De deuren zijn open vanaf 8.20u. Om stipt half 9 starten wij. De afgelopen tijd merken we dat het aantal kinderen dat te laat komt of wordt gebracht stijgt.

Wij zijn verplicht om bij structureel te laat komen dit te melden aan de leerplicht. Met structureel bedoelen we vanaf 7 keer. Dit maakt overigens niet uit of het om een minuut, kwartier of half uur gaat.

Naast dat het vervelend is voor een groep en hun leerkracht, is het ook vervelend voor het kind zelf. We willen dan ook vragen of iedereen zich aan de juiste starttijd wil houden. Alvast bedankt!

Dagelijks fruit

Goed nieuws.

Zoals u weet bieden wij kosteloos fruit aan ieder kind van de school op woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf aankomende week kunnen we dagelijks fruit aanbieden aan alle kinderen van onze school. We zijn ontzettend blij dat groenteboer de Groenhoek uit IJmuiden nog meer fruit gaat leveren.

Zoals afgesproken neemt uw kind op woensdag, donderdag en vrijdag al vervangend fruit of groente mee als er iets is wat hij of zij niet lekker vindt. Dat mag vanaf nu ook op maandag en dinsdag.

We willen het eten van koekjes en dergelijke verminderen en hopen dat u als ouder(s)/verzorger(s) ons daar bij helpt. Zo mag u ook altijd een bidon meegeven voor water. Al dan niet ter vervanging van melk, sap of limonade.

Dubbel zeskamp (vanuit de coaches)

Groep 8 toppers eindigen 2023 sportief

Het is nog vroeg vrijdag 29 december als de teamleden langzaamaan de sporthal Zeewijk binnen druppelen. De twee coaches Anja en Anne of te wel An&An vallen direct op in hun felroze truien. Na een bezoek aan de kleedkamer valt ook de rest van het team direct op. Er is weer veel tijd gestoken in de outfits. Een paar oude witte school tenues zijn voorzien van leuke strijkplaatjes en felle kleuren. Een hoofdband, polsbandjes en gekleurde haren maken het geheel compleet.

De foute Vliegende party vrienden, zijn er klaar voor. Onder aanmoediging van de nodige ouders en docenten zetten ze hun sportiefste beentje voort. De meeste wedstrijdjes weten ze te winnen maar de totale eindtijd is wat voor een eventueel eind overwinning zorgt en ze kunnen niet weten hoe alle andere teams het hebben gedaan.

De prijsuitreiking is net als altijd weer spannend. Eerst wordt de prijs uitgereikt voor best verkleed. Iets wat dit team vanaf groep 3 t/m groep 6 heeft gewonnen. Vorig jaar werden ze 1ste in de spellen. De hoop is nu dus groot ook dit laatste jaar 1 van de prijzen te winnen. De verkleedprijs gaat naar de Spooky’s. Dan volgen de 3de tot en met de 1ste prijs. En helaas zit ook daar het team niet bij. Dit zorgt bij iedereen toch wel stiekem tot teleurstelling zelfs bij de coaches. Maar wat hebben ze het top gedaan en wat kunnen ze trots op zich zelf zijn. Natuurlijk is het jammer dat precies het laatste jaar het enige jaar zonder prijs is maar ze hebben zo leuk samen gewerkt en hebben zoveel lol samen gehad. En uiteindelijk na de teleurstelling wat weg is gezakt is dat toch het allerbelangrijkste.


Coaches An&An hebben van alle jaren net zoveel genoten en zijn en blijven super trots op dit team.

Kalender

Afname CITO groep 3 t/m 8maandag 15 januari t/m vrijdag 26 januari
PO/VO avond groep 7 dinsdag 23 januari