In deze nieuwsbrief:

  • Personele mededelingen
  • baby nieuws
  • Herhaling : Dagelijks fruit
  • Carnaval

Personele mededelingen

Beste ouders, verzorgers,

Het gaat goed met De Vliegende Hollander! De sfeer is goed, het leerlingenaantal is stabiel en we hebben de afgelopen periode nieuw personeel kunnen werven. Daar zijn we bijzonder blij mee!

Met de komst van Jacintha Hislop, een ervaren fulltime leerkracht, kunnen wij de vacature in groep 4 door het vertrek van juf Simone vervullen.

Per 1 maart komt Inge Visser, ook een ervaren leerkracht, in groep 1/2a de gelederen versterken voor 0.5 fte. Juf Marjolein Rozeboom gaat van groep 1/2a naar groep 1b. De ouders van de kleutergroepen zijn hierover apart geïnformeerd. Juf Anja kan door deze benoeming haar ondersteunende taken weer oppakken.

Voor de ondersteuning van de groepen 3 tot en met 6 hebben wij voor 2 dagen in de week Salma Kichouhi kunnen benoemen. Zij is inmiddels al met haar werkzaamheden gestart.

Aysenur Sari is na haar zwangerschapschapsverlof weer voor 2 dagen begonnen met werken. Ook zij wordt ingezet voor ondersteunende werkzaamheden.

Iedereen veel werkplezier gewenst op de Vliegende Hollander!

Ten slotte: de procedure voor de werving van een nieuwe directeur is in een afrondende fase gekomen. Wij verwachten nog vóór de voorjaarsvakantie nieuws over een benoeming.









Baby nieuws

16 januari is juf Marjon bevallen van zoontje Thijs. Alles is goed gegaan en heel het gezin leeft in een heerlijke blauwe bubbel. We wensen juf Marjon, haar man Willem en uiteraard Thijs een heerlijke tijd.

Herhaling: Dagelijks fruit

Goed nieuws.

Zoals u weet bieden wij kosteloos fruit aan ieder kind van de school op woensdag, donderdag en vrijdag. Vanaf aankomende week kunnen we dagelijks fruit aanbieden aan alle kinderen van onze school. We zijn ontzettend blij dat groenteboer de Groenhoek uit IJmuiden nog meer fruit gaat leveren.

Zoals afgesproken neemt uw kind op woensdag, donderdag en vrijdag al vervangend fruit of groente mee als er iets is wat hij of zij niet lekker vindt. Dat mag vanaf nu ook op maandag en dinsdag.

We willen het eten van koekjes en dergelijke verminderen en hopen dat u als ouder(s)/verzorger(s) ons daar bij helpt. Zo mag u ook altijd een bidon meegeven voor water. Al dan niet ter vervanging van melk, sap of limonade.

Carnaval

Wat hebben we genoten en gelachen vandaag. Vrijwel alle kinderen waren verkleed en wie nog wilde kon nog geschminkt worden. Ook de leerkrachten hadden de mooiste outfits aan vandaag.We hebben een bijtje gezien of was het toch een hommel, een Harry Potter en zelf de zanger van Snollebollekes is gesignaleerd. Van prinsessen tot krokodillen, van politie tot een smurf. Ze waren er allemaal bij vandaag. De grote polonaise door de school en op het plein met alle groepen was fantastisch. We waren het er allemaal over eens. Dit gaan we volgend jaar weer doen!

In de parro heeft u vast al de foto’s gezien van uw kind en de groep van uw kind.

1 foto die u nog van ons tegoed heeft is de teamfoto.

Namens alle kinderen en het team willen wij de ouderraad bedanken voor een fantastische dag. Iedereen heeft het zo enorm naar zijn en haar zin gehad. Ook de hulpouders willen wij bedanken voor hun inzet. Fijn dat jullie er waren.

Kalender

Voorjaarsvakantie19-25 februari
Studiedag (leerlingen vrij)
Maandag 26 februari