Vanuit het team

Met de komst van de nieuwe directie, heeft Kim Beszelsen haar taken als intern begeleider weer opgepakt. Heel fijn voor Kim. Wij zijn heel blij dat zij de afgelopen periode zoveel extra werk voor onze school heeft gedaan.

Kennismaken directie

Een aantal ouders hebben we al even gesproken. Wilt u nog nader kennis met ons maken? Maandag 8 april of donderdag 11 april bent u van harte uitgenodigd tussen 8.30uur en 9.00uur. De koffie en thee staan voor u klaar.

Schoolvoetbal

Wat een middag vol verrassingen was het op het voetbalveld van VV IJmuiden. Het team van groep 5/6 begint met een spannende wedstrijd tegen de Plataan, deze wedstrijd wordt vol overtuiging gewonnen. Groep 5/6 gaat vol goede moed beginnen aan de tweede wedstrijd. Na een lange strijd hebben ze deze helaas verloren. 

Groep 7/8 start tegen het team van de Plataan, dit was een lastige wedstrijd en de voetballers moesten echt even aan elkaar wennen. Na 2x 12 minuten gespeeld te hebben, slepen de toppers van de Vliegende Hollander de overwinning naar binnen. De tweede wedstrijd is tegen de Rozenbeek. Kleine, snelle, behendige spelers die zo om je heen lopen. Het loopt wat stroef. 0-1 achter door een doorgebroken speler van de Rozenbeek. De koppen worden bij elkaar gestoken om er nog het beste uit te halen. Na een prachtige actie eindigt de bal in het doel van de tegenstander! 1-1… Ook de eindstand van deze wedstrijd! Met één wedstrijd gewonnen en ééntje gelijk, zijn wij met groep 7/8 door naar de kwart finale! op dinsdag 2 April spelen deze toppers weer! 

Pasen

Fijn, dat een aantal ouders zich hebben aangemeld om te helpen op het paasfeest. Samen gaan we er een mooie dag van maken!

Tommy Tomato

De komende twee weken is er géén maaltijd op dinsdag. Vanaf dinsdag 2 april wordt dit weer hervat. Deze twee weken neemt uw kind dus zelf een lunch mee.

Talententijd

Donderdag 28 maart, 11 en 18 april is er weer talententijd, georganiseerd door de sportsupport voor kinderen uit groep 2 t/m 4. De lessen vinden plaats in sporthal Zeewijk van 15.00uur tot 16.00uur. Deelname is gratis!

U schrijft uw kind in voor de gehele reeks. Het is dus de bedoeling dat uw kind alle lessen
van de reeks meedoet, omdat er wordt gewerkt via een bepaalde opbouw van lessen.
In dit blok 3 komen de onderstaande leerlijnen aanbod:

Kalender

Paasvieringwoensdag 27 maart
Studiedag (leerlingen vrij)
donderdag 28 maart
Goede vrijdag ( leerlingen vrij)vrijdag 29 maart
Tweede paasdag ( leerlingen vrij)Maandag 1 april